Lapsimessuviikonlopun parhaat TOP 3

Lapsimessuviikonloppu on nyt tältä vuodelta paketissa. Hauskaa oli, kuten aikaisempinakin vuosina! Koska messuviikonloppu on niin huikea kokemus, jossa on kaikenlaista mielenkiintoista, päätin tällä kertaa rajata meidän messusuosikit TOP 3:een, yli "messurajojen".

Tässä tulee meidän perheen valitsemat

Lapsimessuviikonlopun parhaat TOP 3INSPIRAATIOSilja Linen ständillä oli kiva käydä pyöräyttämässä pyörää ja saimme samalla alennuskoodit risteilylle. Meille oli sattumoisin iskenyt vimmattu risteilykuume jo edellisenä päivänä, joten kiitos vaan inspiraatiosta Silja. Sivuillanne on jo vierailtu ja keväinen Tukholma huutelee kutsuvasti ;)TOIMINNALLISET PISTEET
Emme ehtineet hirveästi tutustua messujen tarjontaan ennakkoon, mutta Exiten ständi pompsahti esiin posiitivisella pöhinällä, kun siinä kerrottiin, että messuilla pääsee kokeilemaan pommin purkamista. Me kävimme kokeilemassa sitä koko perheen voimin ja kylläpä meillä oli hauskaa. Lopputulos oli juuri niin kaoottinen, kuin meidän perheeltä voi odottaakin, mutta tällä perusteella me haluamme ehdottomasti lähteä kokeilemaan jotakin pakohuonetta, koska emme ole niitä aikaisemmin kokeilleet. Oli ihana nähdä miten lapsetkin puhalsivat yhteen hiileen, vaikka kotona ovatkin melkoisia dynamiittipötköjä keskenään.

Toki kaikki muukin toiminta oli tosi kivaa: tökkiä limaa, laskea mäkeä, onkia, kisailla erilaisin tavoin. Uskokaa tai älkää, kyllä nämä meidän diginatiivit on aika toiminnallista porukkaa!ELÄIMETJa viimeiseksi muttei todellakaan vähäisimpänä eläinmessun karvaiset ja karvattomat kaverit! Messuilla tule tutuksi monenlaiset eläimet, joita ei muuten pääsisi tervehtimään. Tällä kertaa me saimme kattavan opastuksen kilppareiden ja käärmeiden elämään. Kiitos mielenkiintoisesta ständistä Suomen Herppiharrastajat ry:lle. Ja kiitos kaikille eläimille joihin meillä oli ilo tutustua: puput, linnut, koirat, kissat, rotat...

**

Kiitos bloggaajapassista Messukeskukselle! Laitoin muutaman messulipun jakoon blogin Facebook-sivulla, joten kannattaa tykätä mun Facebook-sivusta niinku just nyt heti, koska osa arvonnoista pidetään jatkossakin vain ja ainoastaan siellä! Jaan muuten blogin Facebook-sivulla paljon muutakin kuin blogipostauksia, joten jos kaipaat sisältöä elämään tai Facebook-virtaan, laita minut seurantaan.

Messuilta lähetin someen muutaman Insta stories-videon, joten jos lyhyet videoterveiset blogin tältä puolelta kiinnostaa, ota ihmeessä minut seurantaan myös Instagramin puolella. Sisältö siellä on sellaista ruuhkisselvitystä mutsityyliin. Vertaistukea ja perjantaipainotteista haaveilua ;)


Tykkäämään pääset tästä:


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!