VAPPU on ihan kohta, oletko valmis? Jos ET, sinun kannattaa lukea tämä! (+sneak peek)

Kun pimeästä helmikuusta on selvitty ja päivät alkavat valostumaan, tuntuu että kevät menee ihan hillitöntä vauhtia eteenpäin. Yhtäkkiä pääsiäiset huiskii ohi, sitten onkin jo perinteiset Lapsimessut ja seuraavaksi onkin vappu.

Tiedätkö mitä? Vappu on minun lemppari. Siinä missä monet muut juhlat voisin skipata kevyesti, vapussa on "sitä jotain".

Se on lupaus keväästä.

Se on lämmin.

Se on aurinkoinen.

Se on värikäs.

Se on leikkisä.

Se tuo kaikki ihmiset kodeistaan kaduille juhlimaan yhdessä, poksauttamaan kuohujuomaa, puhaltamaan serpentiinejä ja nauttimaan vapusta, karnevaalitunnelmasta, työväen juhlapäivästä.

Koska tiedän, että pikkulapsiperheissä vappu voi olla aikamoista sutinaa, olen koonnut teille tänä vappuna postauksen, jossa paljastan teille helpot vinkit ihanaan vappuun! Se postaus ilmestyy huomenna. Pysythän siis kuulolla!


ps. Puuttuuko sinulta vielä liput Lapsimessuille? Käy tykkäämässä blogini Facebook-sivusta ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa kaksi lippua Lapsimessuille 2018! Osallistu arvontaan TÄÄLLÄ.Kommentit

  1. Vappu oli nuorena vuoden paras juhla, mutta nyt se menee kyllä kotosalla korkeintaan ilmapalloja puhallellen. Lapsimessu ajatkin on ohi ja siihen kyllä sanon, että huh ja huokaus, ne oli rankkoja messuiluja ne. :)

    kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?