Auto meni rikki ja koko kesä menee kaupungissa - loma pilalla?

Älä koskaan osta autoa, tai jos ostatkin, niin älä ainakaan osta käytettyä autoa. No jos kuitenkin päädyt käytettyyn autoon, älä ainakaan tee mitään suunnitelmia sen kanssa liikkumiseksi. Tai jos teetkin, niin huomioi se että matkaan voi tulla "pari muuttujaa". Äläkä ylläty, jos autosta tulee yllättäviä kuluja... Ja jos nyt käy niin hassusti, että yllätyt, niin muistathan että nauru pidentää ikää.

Pixabay

Jep. Ostin auton keväällä, ajatuksena että kolmen viikon kesäloman käytän ajellen kivoissa kohteissa lasten kanssa: mökillä, Porvoossa, kauempana asuvia kavereita moikkaillen ja niin edelleen. Kuinka ollakaan, auto seisookin nyt ajokiellossa, koska siihen tuli yllättävä vika ja koska huoltomiehetkin lomailevat. Saan auton kuntoon heti kun kesälomani loppuu. Sitten jo! Tiedän, tää on ihan first world problem, mutta kun autolainaa on kilometrin verran takataskussa ja kesälomaa on 3 viikkoa, niin kyllähän se vähän alkuun järkytti henkistä zeniäni, kun pläänit heittivätkin häränpyllyä ja auto seisoo k u u k a u d e n paikoillaan.

Koko kesä menee kaupungissa, onko loma pilalla?

No ei tod! Olen tosi iloinen, että päämajamme on Helsingissä. Kun jaksaa tallustaa lähimmälle metroasemalle, on koko maailma auki! Korkeasaari, rakkauteni Suomenlinna, Lasten kaupunki, puistoruokailut, kauppatori ja paljon muuta! Lisäksi aiotaan retkeillä lähikirjastoissa, leipoa, kattoa Viaplaytä (joo, me otettiin se kesäksi) ja popsia mansikkarahkaa takapihalla köllötellen - vaikka sataisi viistossa vettä!

Loma on hei kuitenkin mielentila. Ja senhän mä osaan! Ja pssst, moikataan jos törmätään noissa kesäisissä aktiviteeteissä!

Kivaa päivää!
Kommentit

 1. Ihana asenne <3 Meillä on Neidin kanssa myös kaupunkilomaa tiedossa kolmisen viikkoa. Vaan kyllä sitä keksii kaikkea mahtavaa tekemistä.

  Upeaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nimenomaan, lähiseudut on täynnä mahtavaa tekemistä! Hyvää lomaa teille sitten kun se aika koittaa <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?