Parasta kaverisynttäreissä

Meillä juhlittiin viime viikonloppuna lapsen kaverisynttäreitä. Sitä edelsi tietysti villikoiramainen stressaaminen, jossa olen aivan erityisen hyvä. Mitä stressasin? Mistä olin lopulta erityisen ylpeä?


Juhlaherkkuja


Stressaava valepukki 


Vietin koko viime viikon stressaten kahta asiaa:

no ensinnäkin sitä, että olen oikea valepukki, kun olen vuosi sitten kirjoittanut postauksen otsikolla Ihan tavalliset kaverisynttärit ja vaikka olin vakuutellut, että mitä sitä lasten kemuja turhaan stressaamaan, niin silti minä stressasin.

Toisekseen stressasin sitä, että mitenköhän lapsen kaverisynttärit oikein mahtaa sujua? Tämä oli nimittäin ensimmäinen kerta, kun pikkuneiti party planner suunnitteli kaiken alusta loppuun ihan itse. Hän teki aikataulun, lähetti kutsut Whatsappilla, mietti tarjoilut ja koristelut, valitsi Lagerhausista mieleisensä lautaset ja servetit, keksi puuhat ja hoiti homman maaliin. Ensimmäistä kertaa minun tehtäväksi jäi vaan vinguttaa kaupan etupisteet kotiin ja hääräillä keittiössä. Superihana pikkutyyppi päätti jopa olla haluamatta kakkua, mitä kukaan ei syö ja siksi meillä olikin kakun sijaan jätskibaari, joka toimi ihan älyttömän hyvin. Kuudelle vieraalle meillä oli varattu 3 litraa jätskiä ja sitä riitti vielä isot kauhalliset meille vanhemmillekin.

Eli toisin sanoen, stressasin taas jälleen kerran aivan turhaan, mutta kun sen "villikoira" pääsee sisällä irti, sitä on mahdotonta pysäyttää! Tunnistatko itsessäsi saman?


Jätskibaari

(Huom! Kynttilä on led-kynttilä, emme käytä lasten kanssa aitoja tuikkuja ollenkaan)

Ihan tavalliset kaverisynttärit


Juhlat oli ihan älyttömän kivat, jätimme lauman 11-vuotiaita hetkeksi juhlimaan keskenäänkin, itse ollen pihalla lähistöllä jos jotain tulee. Lapsilla tai pikemminkin nuorilla oli homma hyvin hallussa ja naurun remakka kuului avoimesta ikkunasta ulos asti, kun lopulta läpsyttelimme takaisin kotiin. Kaikilla oli hauskaa, vaikka meillä olikin jälleen kerran ihan tavalliset kaverisynttärit.


Koristeet Lagerhausista


Parasta kaverisynttäreissä?


Kun juhlat oli juhlittu, kaverit halattu ja heipattu kotimatkalle, päivänsankari laukkasi takaisin lahjojensa kimppuun, ihaili saamiaan aarteita ja huokasi onnesta.

Äiti arvaa mikä näissä kaverisynttäreissä oli ihan parasta?

Kelasin nopeasti päässäni: jätskibaari? Lahjat? Ruotsista haetut kattaustarvikkeet? Lempi limu? Kuinka "kujalla" sitä voikaan mutsi-ihminen olla, thih... Lapsi vastasi:

kaverit


Pakahdun ylpeydestä


Olen niin ylpeä tuosta pienestä ihmisestä. Synttärit, lahjat eikä todellakaan kaverit ole mikään itsestäänselvyys. Kiitollisena toivotin tervetulleeksi jokaisen juhlavieraan. Ihanaa, kun he olivat raivanneet kalentereistaan aikaa näille juhlille. Ja kunpa tuo asenne jatkuisi läpi elämän, että ihmiset tekee juhlan ja että kaverit on parasta. Oikea elämänasenne. Pakahdun ylpeydestä.


Happy Birthday lasten synttärit


-Sari


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!