Epäuskoinen lapsi ja lautasellinen omena-kaurapaistosta

Kuka tuntisi vanhempansa paremmin kuin omat lapset? Ja tiedätkö mitä? On onni, kun on saanut huumorintajuiset lapset, sillä tiedättehän, naurun sanotaan pidentävän ikää.

No, tapahtuipa kerran sunnuntaina niin, että päätin oikein leipoa. Koska minun leipomistaidot on hyvin tunnettu, niin päätin tehdä jotakin missä ei vaan voi epäonnistua. Niinpä tekaisin omena-kaurapaistoksen. Koska se valmistuu lähes niin, että pilko, sekoita, laita uuniin, ota pois, anna jäähtyä hetken, ettei kieli pala.

Omena-kaurapaistoksen huumaava tuoksu leijaili pitkin kotia ja lapsi tepasteli keittiöön ilmaa nuuhkien. Ihana tuoksu. Hän kurkisti uuniin uuniluukun läpi. Koska se saadaan tota? Oli ensimmäinen kysymys. Ja ennen kuin edes ehdin vastaamaan, lapsi vakavoitui, katsoi minua syvälle silmiin ja kysyi: siis tuleeks toi ees tänään uunista pois?

Syysherkku: kaura-omenapaistos

Ih-hih-hih, ihana lapsi! Kiitos luotosta, ei meillä kyllä hirveästi paistella leivonnaisia läpi yön ;)  Mutta minut tuntien, ei ole mikään tae, että vaikka leivonnaiset olisi uunissa, että ne päätyisivät ihan syötäväksi saakka. Olen melkoinen keittiövelho, huhheijakkaa ;)

Omena-kaurapaistos onnistui tietenkin hyvin ja maistui kaikille. Suosittelen tekemään sitä läpi syksyn ja me on tehty sitä tällä Hellapoliisin herkullisella ohjeella: Omena-kaurapaistos.

SariKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!