I love me -tapahtuma: parhaat tärpit ja voita liput messuille!

*Kaupallinen yhteistyö: Messukeskus

I love me -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.10. - 21.10.2018. Oletko sinä tulossa? Jos olet tai et vielä tiedä tulevasi (thih hih), niin lue ihmeessä mielenkiintoiset valitsemani messutärpit etenkin äideille ja postauksen lopussa on osallistumisohjeet kuinka voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa 2 lippua messuille!Kuva: Petri Mast

I love me-messut taisivat aikoinaan olla nimeltään Kauneus- ja terveysmessut, mutta olen iloinen tästä nimenmuutoksesta. I love me kuulostaa niin lempeältä ja todella tärkeältä. Meistä kaikkien pitäisi muistaa rakastaa itseämme ja vieläpä juuri sellaisena kuin olemme. Ja hei, se koskee meitä kaikkia, sen enempää ketään lokeroimatta.

Kokosin tähän meille äideille VIISI mielenkiintoista tärppiä I love me -messuille. Olisin voinut koota vaikka viisikymmentä hyvää tärppiä, mutta kun sehän on tiedossa, että äitien aika on kovin rajallista, niin jos mietit mitä kävisit messuilla kuuntelemassa tai tekemässä, niin valitse vaikka näistä tärpeistä. Koko ohjelma löytyy tietysti messujen sivuilta: I love me 2018


Kuva: Petri Mast

I love me 2018 -messujen parhaat tärpit kaikille äideille


1. Miten tunnistaa oma ihotyyppi ja mitä merkitystä sillä on?
19.10.2018 klo.12:30, paikka: Forum
Suurimmalla osalla äideistä on ihotyyppinä ihan vaan "hankala". Ennen lapsia iho on ollut ehkä kuulas ja ihana, kunnes raskausaikana naamaan onkin räjähtänyt kuvio, jollaista ei ole ennen nähty. Toisaalta iho voi olla paikoin ohutta, toisaalta kovinkin rasvoittuvaa ja mikä parasta: juuri kun osaat hoitaa ihoasi oikein, tuleekin joku hormonihyppy eikä vanhat tutut tuotteet enää käykään iholle. Siispä voi olla hyvinkin ajankohtaista käydä kuuntelemassa miten sen oman ihotyypin tunnistaa.

2. Herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla
21.10.2017 klo.12:30, paikka: Forum
Luonnollisuus on päivän sana. Kukapa meistä ei potisi silloin tällöin maailmantuskaa aiheuttamastaan kuormituksesta ympäristölle, mutta yksi tapa lieventää maailmantuskaa on siirtyä käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Hyvinvointia puolin ja toisin - I love me and I love you.

3. Luomet, ihosyövät ja aurinko
21.10.2018 klo.11:30, paikka: Klinikka-lava
Meille on aina tuputettu sitä ajatusta, että kun luomi saa aurinkoa, siitä tulee ihosyöpä. Asiat ei ole ihan niin suoraviivaisia ja yksinkertaisia. Varmaan jokainen meistä on kesän jälkimainingeissa kurkkinut peilin kautta selkää hirveällä mutkalla, onko sinne tullut uusia luomia tai onko entiset muuttuneet. Sama juttu käsivarsien ja jalkojen kanssa, mutta niitä katsoakseen ei onneksi tarvitse olla hirveän mutkalla. Luomia on syytä tarkkailla jos kesätittelisi on auringon palvoja mutta käyhän kuuntelemassa mitä ihotautien erikoislääkärillä olisi tästä asiasta sanottavana.

4. Skumppajooga
19.10.2018 klo.15:30, paikka: I love jooga, sali 2
Skumppaa ja joogaa. Kiitos, nyt joku on asian ytimessä ja keksinyt sen, mikä joogaskenestä on jo pitkään puuttunut! Mutta älä nuolaise vielä - tarkoituksena on siis joogat skumppalasi kädessä tunnin verran. Onkohan siellä santsipullot vai lasin kokona tuoppi?

5. Parran muotoilu Nõbery of Sweden -tyyliin.
20.10.2018 klo.16:30, paikka: Forum
Jos et saanut suostuteltua miestä mukaan messuille, niin käyhän katsomassa, kuinka tässä demossa muotoillaan kuriton parta tyylikkääksi. Voit sitten kotiinviemisiksi yllättää miehen parranmuotoiluvinkeillä!

Kuva: Petri MastVoita liput I love me -messuille!

Saron blogin Instagram-tilillä on käynnissä arvonta, jossa arvotaan lippupaketti I love me-messuille. Lippupaketti sisältää 2 pääsylippua messuille. Etsi alla oleva kuva Saron blogin Instagram-sivulta ja osallistu arvontaan. Löydät minut Instagramista nimellä SARONBLOGI.

Voit myös mennä suoraan tästä linkistä: Saron blogi - Voita liput I love me-messuille!Aikaa osallistua arvontaan on ke 17.10.2018 klo.23.59 saakka. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti ja liput toimitetaan sähköisesti. Onnea arvontaan!

Sari

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!