Näillä nikseillä saat lapset suosiolla suihkuun, parannat teinin elämänlaatua ja hemmottelet isiä! (Sis. ARVONTA!)

Kaupallinen yhteistyö: KidSpot ja Lush

Talvi tulee kovaa vauhtia. Se tarkoittaa kolme asiaa: ihan kohta on joulu, sitä ennen on isänpäivä ja iho & hiukset kaipaavat hoitoa juuri nyt! Tässä blogipostauksessa kerron teille, kuinka valitset riitasi ja saat lapset oikein haluamaan suihkuun. Vinkkaan myös, kuinka voit parantaa hormonimyrskyissä seilaavan teinin elämän laatua. Nyt pidetään huolta myös isistä ja annan teille isänpäivän hemmotteluvinkin.

Muista myös osallistua ARVONTAAN (postauksen lopussa).

**

Lush on valinta


Keskustelu ilmastonmuutoksesta käy tällä hetkellä tosi kuumana. Suuri osa ihmisistä varmaan pohtiikin, mitä minä voisin tehdä maapallon pelastamisen eteen? Minä olen sitä mieltä, että ei ne suuret rysäykset vaan pienet eettiset teot. Näen jo, että joku muljauttaa silmiään merkiksi siitä, että hän ajattelee juuri nyt suurvaltioita jotka viittaavat kintaalla maapallon "tuholle", ettei meidän suomalaisten kannattaisi tehdä mitään, mutta VÄÄRIN. Nimenomaan meidän pitää tehdä. Meidän pitää näyttää reipasta esimerkkiä siitä, että myös me pienen ja pimeän maan sinnikäs kansa olemme kiinnostuneita maapallon tilasta ja teemme parhaamme sen eteen, ettei se ainakaan meidän toimista saastuisi enempää, kuin on pakko. Meistä on hyvä ottaa mallia, isojenkin maiden!

Ja tätä punaista lankaa toivon, että muutkin perheet seuraisivat. Sinun ei tarvitse luopua vuotuisesta etelän lomastasi, eikä alkaa harjaamaan hampaita muovisen harjan sijaa sormella, vaan kyse on arkisista valinnoista.

Lush on valinta. Lush tekee paljon hyvää valmistaessaan meille käsin tehtyä kosmetiikkaa. Ja otan esimerkiksi nämä pakkausmateriaalit, eli tarkemmin muovipurkit. Ennen kuin pyörryt ajatukseen muovista, lue!

Lush muovipurkit on kierrätettyjä

Lushin sivuilla lukee Naked! Se ei tarkoita kuitenkaan mitään nakuilua pakarat paljaana vaan sitä, että Lush pyrkii pakkauksettomuuteen. Shampoot, suihkusaippuat, kaikki vaan mitä voi valmistaa kiinteään muotoon, he tekevät sen. Silloin ei tarvitse pakkauspakettia ollenkaan, eli silloin tuote on ihan Naked! Kaikkia voiteita ei voi kuitenkaan puristaa niin tiiviiksi, että sen voisi myydä paakkuna sellaisenaan, joten joskus täytyy käyttää muovipakkausta.

Esimerkiksi kaikki nämä mustat Lush-muovipurnukat on kierrätettyjä. Ja vaikka muovia on käytetty, Lush sanoo jämptisti ei mikromuoveille nyt ja jatkossakin. Ja mikä parasta, voit jatkaa purnukoiden kierrättämistä kotonasi, sillä ne ovat jämäkät ja laadukkaat. Lush kannustaa myös osaltaan kierrättämään: vie 5 tyhjä purkkia Lushille takaisin ja saat palkkioksi tuorekasvonaamion!

Meillä käsien kuorintavoide purkki jatkaa elämää saippuapallojen säilytysrasiana, kunnes se jonain päivänä päätyy takaisin Lushille kiertoon. Näin pienillä valinnoilla on suuri merkitys. Lapsetkin oppivat luontaisesti kierrättämistä.

Rainbow FUN suihkusaippua


Valitse riitasi ja näin saat lapset haluamaan suihkuun


Lapset on siitä hassuja, että kaikki mikä on oikeasti kivaa, on lapsista ihan hirveetä. Lasten saaminen esimerkiksi päiväunille tai aikaisin nukkumaan voi olla hirmuinen taisto, vaikka itsellä olisi silmät siinä kohtaa jo puolitangossa ja aivot melkein unessa. Kuka hullu nyt päiväunista kieltäytyisi? En minä ainakaan! Mutta kun tenavalla on se oma tahto. Ja väsyneenä etenkin se oma tahto on ihan järjetön. Samoin suihkussa käynti ja hiusten pesu voi olla ihan kauhea juttu. Kerroinkin jo aikaisemmin blogissani, että paras kasvatusneuvo on se, että valitse riitasi. Kyse ei ole siitä, että antaisit lapselle periksi, vaan se että valitset mistä kannattaa alkaa riitelemään. Kannattaako suihkuasioista riidellä? No ei kannata. 

Kuinka siis valitset riitasi, kun kyseessä on suihkuhetki?

Ratkaisu: osta kaksin kappalein suihkusaippuaa ja shampoota. Kun suihkuhetki koittaa ja lapsi aloittaa tutun napisemisen, voit yllättää tenavan kysymällä, että nyt hän saa ihan itse päättää, kummalla pestään kainalot ja kummalla hiukset? Lapset ei voi vastustaa näitä...

Lush Rainbow FUN-suihkusaippua ja Plum Rain-suihkugeeli

VARTALON PESUUN

Itse suosittelen vartalon pesuun Rainbow FUN-saippuaa, jota voit käyttää kuin muovailuvahaa. Lapset on pienestä pitäen melkoisia diy-heppuja ja kun saippuassa on itsetehdyn makua, sen käyttö sujuu suotuisasti. Me pyörittelimme Rainbow-saippuasta pieniä värikkäitä pesupalleroita. Toinen on geelimäinen Plum rain, eli violetin värinen suihkugeeli! Lapset eivät voi vastustaa ihon pesemistä karkin värisellä geelillä!


Lush Plum Rain ja Rainbow Fun

Lush Rainbow FUN saippua

Lush Rainbow FUN-saippua soap


HIUSTEN PESUUN

Hiusten pesuun suosittelen Curly Wurly-kookosshampoota, jota kauhotaan purkista sormilla suoraan hiuksiin. Lapsista se oli tosi jännää! Hiusten pesu tällä oli tosi helppoa, koska kun viimeisinkin kookospalanen on pois hiuksista, tietää että tukka on puhdas eikä tarvitse hapuilla, onko vaahtoa vielä jossain. Toinen on Karma Komba-palashampoo, joka on tuollainen käsisaippuan näköinen, tiiviiksi puristettu shampoopala. Voit hieroa shampoota joko ensin käsiin tai suoraan hiuksiin.

Nämä shampoot poikkeavat niin paljon perinteisestä pursotusshampoista, eikä lapset kertakaikkiaan voi vastustaa näitä!


Lush Curly Wurly shampoo ja Karma Komba palashampoo

Lush Curly Wurly kookosshampoo

Karma Komba palashampoo

Lush palashampoo peltikotelo

Palasaippuaa voi muutes säilyttää tyylikkäässä peltirasiassa. Anna saippuan kuivahtaa, ennen kuin laitat kannen kiinni.

Rainbow-saippuasta pyöritetyt saippuapallerot saivat pesämajan käytetystä Lush-purnukasta.Teinien elämää helpottamaan


Lasten elämä on tosi rankkaa. Kun lempisukat on välillä pakko laittaa pesuun, ei tee mieli lähteä päiväkotiin ehkä koko viikkoon. Ei ainakaan ilman maailman luokan itkupotkuraivareita eteisen matolla klo.7.02. Samoin teinien elämä voi olla uskomattoman vaikeaa. Ainakin jos teinejä kuuntelee. Milloin mistäkin asiasta elämä on aivan pilalla. Siinä kohtaa meidän vanhempien onkin astuttava kehiin ja autettava edistämään teinejä elämän laadun parantamisessa. 

Lush Veganese-hoitoaine ja No drought-kuivashampoo

HIUSTENHOITOON

Takut. Teineillä ei ole aikaa, eikä pienemmillä lapsilla hermoja takkujen selvittämiseen. Siksi kannattaakin holauttaa hiuksiin Veganese-hoitoainetta pesun päätteeksi, jotta saat silkinpehmeät ja helposti harjattavat hiukset. Meillä ainakin on niin suomalainen hiuslaatu, ettei tarvitse katsoa pakkasmittaria, onko ulkona plussaa vai miinusta. Miinuskelillä tukka on sähköisen leijaileva heti harjauksen jälkeen, joten Veganese auttaa pitämään hiukset sähköttöminä.

Lush Veganese-hoitoaine

No drought-kuivashampoo puolestaan pelastaa kiireiset aamut kahdella tavalla: joko niin, että jos illalla on käynyt vain piikasuihkussa eikä ole voinut pestä hiuksia, niin aamulla rasvaisen näköisen tukan voi pelastaa kuivashampoolla. (Teinien elämä kun voi olla välillä melkoista juoksua: on vaikka ollut pitkä ilta harrastuksen parissa ja jos ei tahdo nukkua märillä hiuksilla, silloin käydään vain pikasuihkussa jotta pääsee ajoissa nukkumaan.)

Tai sitten jos omaat suomalaisen, liukkaan hiuslaadun, voit käyttää kuivashampoota tuomaan rakennetta hiukseen esimerkiksi kampauksia tehdessä. Meillä tämä esiteini innostui kuivashampoon helppoudesta heti! Kuivashampoota töpötellään tukkaan, hangataan kevyesti ja sen jälkeen hiukset harjataan. Helppoa kuin mikä!

Lush No drought-kuivashampoo teinille

Lush No drought-kuivashampoo

Mutta tiedättehän, kun tehdään yhteistyötä lasten kanssa? Lapset vaan ehtii livahtaa omiin puuhiin ennen kuin se "jälkeen" kuva on otettu. Mutta ei se kuulkaa haittaa mitään, lasten ehdoilla tässä tehdään hommia ja voitte uskoa, että kuivashampoon lopputulos oli matta ja teinistä itsestäänkin kiva!


Antiseptinen Lush Aromatico-paladeodorantti, jalkadeodorantti

TALTUTA HIKI

Vielä hihassa on yksi vinkki vitonen (tai siis kolmonen), kuinka voit helpottaa teinin elämää. Aromatico-paladeodorantti. Dödö on tällainen kova palanen ja sitä voi sujauttaa joko kainaloon ja kun se on antibakteerinen, sitä voit sujauttaa myös tarvittaessa jalkoihin. Onko se teidänkin isi koko päivän työsaappaat, turvakengät, nahkakengät tai lenkkarit jalassa koko päivän ajan? Niin että vink vink vaan, jos ymmärrät mitä tarkoitan? ;) Ei siis tarvitse laittaa jääkylmältä tuntuvaa suihkedödöä eikä tahmaavaa rollonia vaan tämä reilu dödöpala, jota sipaistaan kainaloon eikä se edes mössäänny sormiin!

Näin saat säästettyä teiniäsi kemikaalikuormalta ja parannat teinin elämänlaatua merkittävästi.

Lush Aromatico-paladeodorantti kainaloille

Hemmottelua isille


Isänpäivä lähestyy ja monille se tarkoittaa sitä perinteistä kalsareiden ja sukkien ostamista. Eikä siinä ole mitään pahaa. Etenkin Suomessa asuvat iskät tuppaavat tarvitsemaan kumpiakin. Mutta mitäpä jos yllättäisit isän tänä vuonna hemmottelulla? 


Lush Sympathy for the skin-vartalovoide

Lush Sympathy for the skin-vartalovoide

Vaikka monet isät ovatkin "paksunahkaisia" ja melkoisia "äijjiä", miesten iho kaipaa hoitoa siinä missä naistenkin iho. Iho kuivuu nyt talvella ja sitä olisi hyvä alkaa rasvaamaan jo nyt hyvissä ajoin. Paksu ja kermainen Sympathy for the skin-voide tuoksuu miedosti eli ei hätää, että karskeinkaan mies tuoksuisi ruusulle. Tai mille nyt miehet pelkäävät tuoksuvansa, monilla se taitaa olla se kukka, vaikka mitä se haittaa vaikka kukalle tuoksuisikin. Tämä voide haihtuu ihanasti sitä levittäessä, eikä ihoon jää rasvaisia jälkiä. 

Lush Cup O'Coffee kasvonaamio

Lush Cup O'Coffee kasvonaamio

Rakkaimpiemme iho kaipaa silloin tällöin virkistystä. Etenkin nyt pimeän aikaan. Miestestaajamme pääsi kokeilemaan Cup O'Coffee-naamiota, joka virkistää ihoa ja tuoksuu ihanasti kahville. Hieman epäileväisen testaajan kasvoille levitettiin peittävä kerros naamiota ja komennettiin hetkeksi sohvalle pötkölleen. Kerrankin oli hetki, kun lapset eivät kiivenneet kainaloon tai hyppineet päällä, koska iskä kieltämättä näytti hieman hassulta ;) Testimies oli sitä mieltä, että tämä virkisti ihoa kivasti, vartti oli oikein riittävä vaikutusaika.


Virkistävä Pink Peppermint-jalkavoide
Hemmotteluvinkki isänpäiväksi!
Petaa iskälle "hoitolavuode" vaikkapa makuuhuoneeseen. Sytytä muutama kynttilä tai laita muuta tunnelmavalaistusta. Laita lapsille Pikku Kakkonen pyörimään ja pyydä iskä makkariin hetkeksi lepäämään. Levitä ensin isän kasvoille Cup O'Coffee-naamio ja laita isä sitten pötkölleen vartiksi, jonka aikana saa nukahtaa. Sillä aikaa kun iskä torkkuu, sipaise isän jalkoihin Pink Peppermint-jalkavoidetta, jolla myöskin on virkistävä vaikutus! Kyllä siinä on sitten kiva herätä vartin (tai "vartin") jälkeen kuin uutena miehenä! Tämä hemmottelukombo toimii myös muille kuin iseille. Minusta oli aivan ihana hemmotella tällä kombolla ihan itseäkin.


Lush Arvonta 11/2018

ARVONTA


Koska me rakastamme isejä!
Ja koska mehän rakastamme isejä, päätimme järjestää isänpäivä-henkisen arvonnan. Mutta hei. Emme halua lokeroida ketään. Ihan kaikki saavat osallistua arvontaan, olitpa isä, äiti, mies, nainen, puoliso, kaveri, pitkä, lyhyt, tumma, vaalea, kuka vain!

Palkintona Lush-yllätyspaketti
Palkinnoksi arvotaan, ihana Lush-yllätyspaketti, johon on koottu ihania Lush-tuotteita isänpäivään sopivan teeman mukaisesti.

Osallistu näin:
Kommentoi tähän postaukseen, että olet mukana. Anonyymejä pyydän jättämään sähköpostiosoitteen mukaan, jotta saan mahdollisen voittajan kiinni. Kukin osallistuja saa yhden arvan. Aikaa osallistua on ma 5.11.2018 klo.23.59 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

[ 6.11.2018 ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ]
Kiitos kaikille osallistuneille. Voittajalle on ilmoitettu kommenteissa sekä lähetetty sähköpostia henkilökohtaisesti! Onnea voittajalle!


Hyvää isänpäivää!

Sari
Kommentit

 1. Ooo, mukana!
  poksinmatkamaailmaan(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana ilman muuta näin ihunassa arvonnassa ja hei, hauska postaus oli :-)
  nelliina (@)yahoo.com

  VastaaPoista
 3. Olisi mahtava päästä testaamaan näitä. henna.rama(a)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Mukana, ehdottomasti!

  Ihania kuvia! Nuo Lushin tuotteet näyttävät todella houkuttelevilta.

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mukana!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihanaa, mukana ollaan! :)
  jenni.cederstrom@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihania tuotteita! Mukana arvonnassa :)

  jeccunen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Lush on ihana <3 mukana :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana ollaan aivan ehdottomasti :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana! �� alisarekola@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana ehdottomasti.
  Ja minun on pakko päästä koittaa itse tuota kuivashampoota!
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 13. Mukana :) !

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ihana arvonta, mukana :)!
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana :)

  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Jep, mukana mukana!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana ollaan :)

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana ��
  virpi.louet@vaala.fi

  VastaaPoista
 19. Ihania tuotteita! Mukana ehdottomasti :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Minna! Olet voittanut tämän arvonnan! Kurkkaathan sähköpostisi! :)

   Poista
 20. Mukana
  eevikupari@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana :-)
  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana! Isälle ei olekaan vielä ostettuna mitään joten Lush olisi kiva yllätys.

  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 23. Mukana.
  kirsi.aho@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 24. Mukana!
  marisofia.heikkila@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana! Lushin tuotteet kiinnostavat, ostin juuri viime viikolla ensimmäiset tuotteet Lushilta :) nimaterv@student.jyu.fi

  VastaaPoista
 26. Mukana :) riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana! 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana mukana! :) emja(at)live.fi

  VastaaPoista
 29. Täällä ilmoittauyuu mukaan arvontaa yksi vaalea ja lyhyt neiti-ihminen, joka mieluusti haluaisi kokeilla muunm muassa tuota dödöä!😻 idahhh@outlook.com

  VastaaPoista
 30. Mukana!!��

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!