Miten usein te käytte treffeillä?

Me olemme miehen kanssa olleet viettämässä kunnon treffi-iltaa viimeksi vuonna 2016. Ja nyt me mennään taas! Nyt jo, no niinpä! Se Puhelu

Lapset on siitä jänniä otuksia, että ne aistii kaikenlaista. Kuten vanhempien aikeet. Eipä ole yksi tai kaksi kertaa, kun suunnitelmissa on ollut heittää tenavat mummolaan, että pääsisi viettämään iltaa aikuisessa seurassa, on jompi kumpi tenava kipeä ja suunnitelmat perutaan. On kuumetta vähintään tai sitten se toinen suurta suosiota nauttiva, eli oksennustauti. Napakympiksi nämä muodostuvat silloin, kun on ehtinyt ajaa mummolasta kotiin ja korkata vaikka oluen, kun tulee Se Puhelu. Se puhelu jota kukaan vanhempi ei halua juuri siinä hetkessä saada. "Tällä taitaa olla kuumetta". Tai että "Se oksentaa kaaressa". Kerrassaan mainiota. No ei siinä. Kaljat kaappiin, unta kuuppaan ja aamulla lapsia hakemaan kotiin. Sitten menee viikkotolkulla ilman, että kumpikaan edes vahingossa yskäisee. Miten ne lapset osaakin ajoittaa sairastelut just nappiin? Miksi aikuiset on sitten aina viikonloppuina ja loma-aikoina kipeenä? Hyvä työntekijä sairastaa...you know.


Treffeillä käynti kannattaa aina

Niinhän sitä sanotaan, että parisuhdetta pitäisi hoitaa. "Kuulemma". Sitä kuulee urbaanilegendoja pariskunnista jotka pääsevät ihan joka kuukausi kahdestaan jonnekin. Ja sitten ollaan me, jotka pääsemme nauttimaan laatuajasta kahdestaan kerran vuodessa. Ja sitten on ne, jotka eivät pääse koskaan. Kahdestaan. Minnekään. "Palkkaa lastenhoitaja", ne sanoo. Mutta ei se ole niin helppoa. Että pystyy saada luottamuksellisen suhteen hoitajan kanssa ja että lompsasta löytyisi ylimääräistä pätäkkää palkkion verran, vaatii aikaa ja no - sitä riihikuivaa elikkäs fyrkkaa. Sitä ei ole meillä liiemmin kumpaakaan. Enkä toisaalta valita. Viisailla on tapana sanoa: "ei se määrä, vaan se laatu". Allekirjoitan saman. Yhdet hyvät treffit on paremmat kuin monet väljähtyneet. Treffeillä käynti kannattaa kyllä aina. Me käymme treffeillä keskenämme. Jotkut toiset käyvät treffeillä joidenkin toisten treffikumppaneiden kanssa. Kukin tekee tämän tyylillään, tietenkin.


Treffeille ostaria kauemmas

Me olemme olleet kunnon treffeillä, siis ostaria kauempana viimeksi vuonna 2016. Sen jälkeen on toki pari kertaa käyty syömässä kahdestaan ja kahvilla, mutta ei mitään suureellisempaa. Onhan sekin kivaa, kun voi lähiöostarilla käydä pupeltamassa lautasellisen ruokaa, lämpimänä. Mutta onhan se ihan hitsin jees, kun pääsee tekemään jotakin muutakin. Tällä kertaa mies yllätti minut ja haluaa viedä minut konserttiin. Olen aivan innoissani! Musiikista ja miehestä mutta siitäkin että koko ilta vapaata! Mä niin nautin!


Pitäkää peukkuja!

Kyllähän se jännittää. Siis se, että miten tässä käy. Ollaanko me sovittuna aikana sovitussa katsomossa fiilistelemässä hyvää musiikkia? Vai alkaako aamuyöllä joku oksentaa tai herääkö kuumana kuin kekäle? Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Hurraan vasta, kun ollaan leimattu liput sisään. Siihen on vielä matkaa. Saa pitää peukkuja!
Miten usein te muut vanhemmat käytte treffeillä?


SariKommentit

  1. Ihania treffejä teille!
    Meillä yritetään käydä kerran kuukaudessa, jos vain tuttu hoitaja on vapaana ja kaikki terveinä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!