Kun omena päivässä ei riitä: salainen aseeni flunssan torjuntaan

"Omena päivässä pitää lääkärin loitolla", sanotaan. Lapsiperheessä tuntuu, että vaikka niitä omenoita söisi korillisen päivässä, kaiken maailman pöpöt iskee silti kimppuun. Vaikka itse pesisi käsiä kuinka paljon, ei se oikein riitä, kun työelämän pakottamat vanhemmat ovat vieneet köhivät lapsensa räkäjojoineen päiväkotiin tai isomman lapsen luokalla puolet on köhässä. Ja kun kuumetta ei ole, ei oikein voi olla pois koulustakaan, vaikka köhäisen lapsen paikka olisi kotona.

Meidän perheessä on muutama "salainen ase" flunssan torjuntaan ja yksi niistä on ihan aivastukselta kuulostava echina!

...Terveydeksi!

Echinacea Purutabletit lapsille

Echinacea Purutabletit koko perheelle


Päiväkodit ja koulut on talvikaudella kyllä melkoisia pöpöpesäkkeitä. Koska työelämä on koventunut, monet vanhemmat ovat pakkoraon edessä: kun lapsella ei ole kuumetta ja deadlinet töissä tai koulussa painaa päälle, täytyy puolikuntoiset lapset viedä päiväkotiin tai pukata kouluun, vaikka puolikuntoisenkin lapsen paikka on kotona.

Mutta faktahan on ilmeisesti se, että mitä enemmän lapset sitä räkää syö, sitä enemmän vastustuskyky kasvaa. Minä olen siitä aivan erityisen kiitollinen, koska minä itse imuroin myös kaikki lasten pöpöt itselleni (vaikken syökään räkää, yäks) ja on ihanaa, ettei meidän enää tarvitse olla joka kuukausi sänkypotilaana!

Se, että minun flunssat ovat helpottaneet, ei johdu pelkästään siitä, että lapseni ovat kehittäneet omaa vastustuskykyään ja samoin minä siinä sivussa. Minulla on nimittäin salainen ase, echinacea!


Echinacea Salvia kurkkusuihke ravintolisä flunssan torjuntaan

Minähän en siis usko mihinkään "lumelääkkeisiin", mutta kun äitini on sitkeästi litkinyt echinaa flunssiinsa, päätin pari vuotta sitten kokeilla sitä itsekin. Ensikosketukseni echinaan olikin Echinaforce-tipat, jotka maistuivat suorastaan... tyrmäävältä. Mutta nepä veivät kurkkukivut mennessään! Estivät flunssan pahenemisen, lyhensivät flunssan kestoa. Ei hullumpaa. Erään kerran, kun flunssa oli taas pukkaamassa, mies haki minulle lisää echinaa, mutta hän osti vahingossa väärää, Echinacea-Salvia -suihketta. Mutta se olikin paras ratkaisu! Olen sikäli jäänyt koukkuun tähän suihkeeseen, että aina kun flunssa koputtelee sisuksissa, aloitan heti suihkimisen. Ja auttaa, edelleen. Eikä maistu ihan niin tyrmäävältä, kuin ne tipat.

Mutta harmihan tässä on ollut se, ettei tätä echinaa ole saanut antaa lapsille. Kunnes tänä syksynä sain korvanappiini tiedon, että Suomeen on tullut lapsille sopivaa echinaa myös! Ja nyt vihdoin ja viimein sain ensimmäisen purkin lapsille sopivaa echinaa käsiini. Sen nimi on Echinacea Purutabletit, joissa on 400mg tuoreena poimittua punahattua.

Echinacea Purutabletit lapsille

Echinacea Purutabletit koko perheelle

Allergisoimaton tämä ei tietenkään ole. Kannattaa tarkistaa Vogelin sivuilta allergeenit. Meidän perusterveelle perheelle nämä käyvät vallan mainiosti. Tuote itsessään on laktoositon ja gluteeniton.

Nyt ei muuta, kun jäämme odottelemaan tuloksia mielenkiinnolla. Auttaako echinacea vähentämään omien lasten talviniiskuttelun määrää? Tai kun emmehän syö tätä kuurina, auttaako se lyhentämään heilläkin flunssan kestoa, niin kuin minulla? 


Echinacea Purutabletit A.Vogel


Jo ennakkoon saamani palautteen perusteella sanottakoon vielä:
Tämä ei ole mainos vaan olen ihan itse omalla rahalla tämän putelini apteekista ostanut. Olen itse kokenut echinasta olevan niin valtavasti hyötyä flunssan torjunnassa ja hoidossa, että siksi haluan jakaa tätä ilosanomaa teidän kanssa. Tämä ei ole antibiootti. Jos olet tosi sairas, mene lääkäriin. Tämä ei myöskään ole ihmelääke. Se ei poista yhdessä yössä flunssaa, vatsatautia eikä muita pörinöitä. Ja mikä auttaa yhdelle, ei välttämättä auta kaikille. Mutta jos etsit helpotusta flunssakierteeseen, etkä ole vielä echinaa kokeillut, niin suosittelen kokeilemaan.

Lue myös, mitä Kemikaalicocktaililla oli asiaan sanottavana: Echinacea lyhentää lapsen flunssaa


Sari


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!