Uunifetapasta

Suomen some tuntuu suorastaan "räjähtäneen" sen jälkeen, kun ihana Liemessä-bloggaaja lanseerasi uuden herkkupastan: uunifetapastan. Somekansa on ihan hullusti innostuvaa porukkaa - ja se on pelkästään hyvä asia.

Uunifetapasta Liemessä

Minä olen suolaisen fetajuuston ystävä ja tiesin jo heti reseptiä lukiessani, että tulisin rakastumaan tähän hittipastaan ja kuinkas kävikään? Koska minulla on tapana pipertää koko viikon ruokalista kerralla, jouduin aikataulullisista syistä odottelemaan sunnuntaihin saakka, ennen kuin pääsin tekemään tätä ihanaa pastaa.

Feta Chili Kirsikkatomaatti

Ja tiedäthän mitä odottamisesta sanotaan?

Uunifetapasta Liemessä

Että hyvää kannattaa odottaa.
Ja kyllä kannatti.

Uunifetapasta Liemessä

Ohje löytyy Liemessä-blogista:

Uunifetapasta Saron blogi

Tarkkasilmäisimmät huomasivatkin, että ohjeesta poiketen uunivuoassani köllöttää kaksi fetapalaa. Juu, tuplasin fetan määrän, kun meillä oli neljä nälkäistä syöjää.


Suosittelen!


Ai niin. Lähiprismasta oli basilikat ja medium-chilit loppu. Ostin sitten vaan hyvin mietoa chiliä, ettei lasten kielet kärvenny. Kävin sitten hakemassa lähikaupasta viimeisen basilikapuntin. On siis vissiin joku muukin tehnyt tätä viikonloppuna? ;) Jos siis onnistut löytämään basilikaa vielä jostain, niin tee kuten vahingosta viisastunut minä: istuta ruukkubasilika multaan ja jatkossa kotoa löytyy aina tuoretta basilikaa!

Herkullista viikkoa!

Sari


Kommentit

 1. Pitää kyllä testaa tämä, vielä en ole onnistunut siinä mutta eiköhän viikonloppuna ole sitten jo aikaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti viikonloppuna ota ohjelmistoon. Ja hei, tätä tuntuu somessa nyt tuunattavan jos jonkinlailla: on laitettu sekaan punasipulia tai herkkusieniä - ja juu, valkosipulia tuntuu monet ihmiset tuupanneen sinne öljyyn köllöttelemään. Meillä on fetapastaa taas ensi viikolla, vasta. Minun favorite-listalla keikkii kärjessä edelleen myös avokadopasta, joka ei uppoa lapsille mutta tämä fetapasta on koko jengin suosikki. Tästä ei pikaruoka enää parane!

   Jään odottamaan kuvia teidän kokkailuista! :)

   Poista
 2. Tätä pitää kyllä testata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti :) Kerrohan sitten vaikka blogissasi, että miten teille maistui? :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!