Aina voi aloittaa alusta (ja lataa ilmainen juliste)

Täällä ollaan. Moi.


Viikko sitten sairastuin melkoisen flunssan kouriin ja siitä seurasi kaksi vapaapäivää ja yksi viikonloppu. Neljä päivää "hyvää aikaa" kirjoittaa blogia, suorittaa työssä vaadittavia kikyjä, olla läsnä lasten kanssa ja "konmarittaa" eteinen. Mutta ei. Kyllä olin niin kipeä, että vain varpaisiin ja hiuksiin ei sattunut ja kaikki energia meni lepäämiseen.

Vaikka edelleen kannan kotiin pakettitolkulla nenäliinoja ja olen syönyt särkylääkkeitä ämpärillisen päivässä, nyt tuntuu siltä, että tunnelin päässä on valoa. Eiköhän tämä tauti tästä helpota. Töissä käyn ja mieli askartelee jo tulevien somejuttujen parissa.

Sairastamisen keskelläkin huomasin monen asian tuovan minulle iloa. No ensinnäkin, kun aiemmin kyselin, kuka hoitaa sairasta äitiä, niin sekin selvisi. Tiukimman sairasteluvaiheen aikana 11-vuotiaastani kuoriutui melkoinen leijonaemo, joka komensi minut lepoon, kun koitin laittaa pyykkejä. Hän oli se, joka piti huolen, että äiti saa kaupasta mehukeittoa (jota pyysin) ja jäätelöä (jota 11-vuotias vaati minua syömään. Toki hänellä oli oma lehmä ojassa, koska on sellainen herkkusuu, mutta kaikkihan tietävät jäätelön parantavat ominaisuudet: tulee parempi mieli, vointi kohenee, kylmä voi helpottaa kurkkukipua ym.). Olin todella otettu tästä huolenpidosta. Illan tullen pienempikin tenava sisäisti sen, että äiti on tosi kipeä ja hän hilautui sohvalla kylkeen ja silitteli minua. Olipa siirappista tai ei, mulla on superihanat lapset.

Toinen mikä toi minulle iloa oli tämä juliste. Bongasin sen netistä jo aikoja sitten ja nyt sain sen tulostettuna itselleni. Teippasin sen makuuhuoneen oveen niin, että kun herään ja avaan oven, näen sen sloganin. Kun ruuhkavuosina päivät voi usein mennä plörinäksi: koska ei jaksa, koska ei ehdi, koska ei viitsi, koska jotakuta ottaa pattiin tai muuta sellaista, niin ei se haittaa. Seuraavana aamuna on uusi startti. Julisteen muotokieli ja värit ovat niin herkulliset, että se piristää ihan joka aamu. Sinäkin voit ladata ja tulostaa ilmaisen julisteen tästä: Hidasta elämää - ilmainen juliste.

Ihanaa päivää kaikille!

SariKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!