Saron blogi 6 vuotta!

Uskomatonta, tähän on tultu:

Saron blogi 6 vuotta!

Acer Canon Vuoden paras päivä

Kuusivuotissynttäreiden kunniaksi kerron teille KUUSI randomia faktaa täältä blogin takaa. Oletko valmis?

YKSI
Blogini oli alun perin nimeltään The L for LOVE. Päätin vaihtaa nimen, koska se oli vaikea lausua: "thöelfölööv". Tai siis se oli helppo lausua mutta kukaan ei saanut koskaan siitä mongerruksesta tolkkua! Vuonna 2017 päätin luopua blogin nimestä ja vaihtaa sen uuteen.

KAKSI
Monet luulevat edelleen, että Saron blogia kirjoittaa Saro. Saro nimi tulee nimeni kombosta ja siitä, että jos väsyneenä vastaan puhelimeen kokonimellä, nimestäni tulee usein Saro. Tottelen montaa eri nimeä. Sari, Saro, äiti, mutsi, joku muu - you name it ;)

KOLME
Kirjoitan kaikki tekstit itse ja kuvaan kaikki blogin kuvat itse. Toki joskus lainaan kuvia esimerkiksi Pixabaystä, mutta silloin se tieto on erikseen merkitty. Muutoin kaikki kuvat on itseottamiani ja itse käsiteltyjä. Haaveilen henkilökuvaussessiosta, jolloin hyppäisinkin itse kameran eteen ja saisin muutaman edustuskelpoisen kuvan itsestäni muistoksi. Siinä tarvitaan hyvää kameraa, vahvaa henkilöohjausta ja näpäkkää kuvankäsittelyä. 

NELJÄ
Kun öisin olen bloggari, päivisin työskentelen IT-alalla.

VIISI
Vuosi 2018 oli Saron blogin tähän mennessä paras vuosi. Eniten kävijöitä, eniten sivulatauksia ja eniten yhteistöitä. Ihan huikeeta!

KUUSI
Yksi hienoimmista blogisaavutuksistani on ollut se, kun Saron blogi palkittiin viime vuonna Kaksplussan blogipäivässä. Saron blogi oli Vuoden nousija. Tämän kanssa kävi monta hassua sattumusta: en päässyt itse blogipäivään, koska olinkin matkalla treffeille ja Jenni Vartiaista katsomaan, sain tiedon voitosta mutkan kautta ja vaikka olen tottunut siihen, että nimeni voidaan kirjoittaa väärin lukuisin eri variaatioin, niin vielä oli löytynyt yksi variaatio, jollaista en osannut kuvitella olemassakaan. Mutta siinä se kunniakirjassa istuu ja muistuttaa, että hei, ei se oo niin vakavaa.

**

Tämän tekstin kirjoittamista lopetellessani kahdeksanvuotiaani tuli hyöriskelemään lähelleni ja päätin näin perhebloggaajana kysyä häneltä, tulisiko hänelle joku hyvä "loppukaneetti" mieleen, jolla voisin tämän blogitekstin päättää? Kahdeksanvuotias mietti hetken ja keksi sitten:

"kaikki hyvin"

Täydellistä. Noinhan se on.

Sari


Kommentit

 1. Onnea kuusivuotiaalle! :) ihan silleen pienesti jäi nyt kaivertelemaan että mikä se sun koko nimi sitten on.... :D

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva lukea nämä faktat sinusta ja blogista! Oli kuva nähdä eilen. Ihan kuin oltaisiin tavattu jo aiemminkin. Ääni ja kasvot olivat tuttuja instasta.
  Mukavaa viikonloppua!
  Onnea 6-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja kyllä, oli tosi kiva tavata ja ensi kerralla sitten jatketaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?