Pesunkestävä äiti

Kyllä äiti on aina äiti ja lapsi on aina ja ikuisesti äidilleen lapsi - ihan sama minkä ikäinen olet, titteli on nyt se mikä määrää. Eli se, että oletko lapsi vai äiti. Täytyy tosin allekirjoittaa tämä sama itsekin: vaikka omatkin lapset ovat kasvaneet ja kummastakin vauvasta on tullut ihan omin koivin juoksenteleva koululainen, silti sitä vielä tänä päivänäkin saattaa juosta koululaisen perään viemään shortsien kaveriksi pitkät housut. Ettet nyt vaan palennu!

Viime vuonna me ostimme siskoni kanssa liput Lenny Kravitzin keikalle Helsinkiin. Lähtisimme siis viettämään rentoa iltaa livemusiikin parissa.

Vihdoin sitten se lauantainen keikkapäivä koitti ja mitä tekee meidän äiti? No osoittaa edelleen olevansa pesukestävä mutsi, laittamalla viestin meidän yhteiseen Whatsapp-ryhmään:


ÄITI!!! :D

Kerro minulle, onko sinullakin pesunkestävä äiti joka pitää huolta, neuvoo ja ohjeistaa vaikka olet jo ainakin ikäsi puolesta ihan aikuinen? Onko se sinusta ihanaa vai kamalaa?

Sari
-äitinsä lapsi ja lastensa äiti


Kommentit

 1. Äitini huolehtii edelleen, että minulla on aamulla tarpeeksi lämmin takki, jos on viilenevää ilmaa sekä hyvät heijastimet pimeällä. Ei sinäänsä, että tarvitsisi muistuttaa puhelinsoitolla. Ei ole siitä huolissaan, etten osaisi omaa lastani pukea asianmukaisesti, mutta omasta pienestä vauvastaan 32v kyllä on. <3

  VastaaPoista
 2. On todellakin! "Ne on luvanneet sadetta, ota sateenvarjo" sain taannoin viestiä kun pakkasin aamulla lapselle kurakledjuja päiväkotiin mukaan ja sateenvarjo oli jo pakattu. Ennen se ärsytty, mutta nykyisin ihana että äiti huolehtii. Lähetin sitten kuvan kuravaatekassista ja sateenvarjosta takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana äiti kun huolehtii :D Ja vielä ihanampaa, että osaa ottaa sen ihanana asiana <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!