Mieleni minun muuttuvi

Olen hämmentynyt.
Tämä vaatisi isompia kirjaimia, mutta niitä ei nyt blogialustalta irtoa.Onks teille koskaan käynyt niin, että kun olette päättäneet jotain suurta, tuleekin pari muuttujaa ja pyörrätte päätöksenne?

Tammikuussa kirjoittelin teille siitä, kun en aio uhrata vapaa-aikaani lasten harrastamisilla ja että se on ihan ok, jos siellä on joku muukin vanhempi, joka ei aio tehdä niin. Sen blogijutun voit lukea TÄSTÄ.

No. Tässä koko kesä veivattiin harrastushommien kanssa ja kuinkas ollakaan... Kuopus on pelimies niin pelikentällä, kuin pelikentän ulkopuolellakin ja esitti toiveensa päästä pelaamaan jalkapalloa niin hellyttävällä tavalla, että minun sydän meni rusinaksi ja aivot solmuun. Yhtäkkiä huomasin kirjoittavani pitkää kysymyslistaa erään futisjoukkueen johtajalle ja seuraavassa hetkessä lapsi olikin ilmoitettu mukaan sinne joukkueeseen ja olin musta mekko tötteröllä seuraamassa syyskauden ensimmäisiä treenejä kentän laidalla.

Miten tässä näin pääsi käymään?

Tai pikemminkin, mitä tästä opimme? Opimme sen, että on ihan ok vaihtaa mielipidettä. Kunpa muutkin ihmiset tajuaisivat, että kun kerran on ollut jotain mieltä, ei aina tarvitse olla. Etenkään jos on hyvä syy ajatella toisin. On edelleen ihan ok pitää kiinni omasta ajasta. On silti ihan ok antaa lapsen harrastaa, jos siihen on mahdollisuus.

Että näin sitä mieleni minun muuttuvi. Olisi kiva kuulla, oletko sinäkin joskus pyörtänyt suuret päätökset? Oletko päättänyt olla menemättä naimisiin ja oletkin myöhemmin sanonut tahdon? Tai oletko ilmoittanut ettet ikinä muuttaisi kerrostaloon ja nyt siellä asuttuasi olet huomannut miten mukavaa elämä kerrostalossa voi olla?

Sari
-mielipiteet pysyy tuoreina kun niitä vaihtaa tarpeeksi useinKommentit

  1. Tervetuloa harrastavan lapsen elämään. ☺️ Huomenna tällä äidillä on oma jalkapalloturnaus naapurikunnassa. Sillä välin isä kuskaa saman kyseisen naapurikunnan pohjoisosaan tytön pelaamaan piirisarjapelin jalkapallossa. Kotiuduttua lähtee viemään pojan takaisin sinne naapurikunnan pohjoisosaan jäähallille jääkiekkopeli. Sunnuntaiaamuna tyttö ja minä pyöräillään tytön psl-peliin, kun mies vie taas pojan sinne naapurikunnan jäähallille. Jalkapallopelin jälkeen pyöräillään kotiin, ruokaillaan ja ajetaan sitten takaisin oman kunnan jalkapallokentälle toiseen peliin koko perheen kanssa kannustamaan taas tyttöä. Tällaista. ☺️ Seuraavana viikonloppuna lähdetään Kuopioon pojan pelejä katsomaan. Kaksi viikkoa sitten oltiin katsomassa tytön pelejä Vierumäellä. Huokailuttaa. Mutta nuo tykkää. Niin minäkin. Lapset on 12v ja 14v. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.aekipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!