Kuopattu halloweenin henki

Pixabay

Olen huomannut itsessäni erilaisia vanhenemisen merkkejä. Sen tunnista esimerkiksi siitä, että ”sänkyhommat” tarkoittaa jalkoihin vedettyjä villasukkia ja e-kirjan lukemista noin kolme minuuttia ennen nukahtamista. Ja se on sitä, että halloween ei nyt vaan nappaa.

Olen koittanut monena vuonna halloweenisoida itseni, mutta tänä vuonna se halloweenin henki tuntuu olevan ihan kuopattu. Koska ikääntymiseen kuuluu myös uutisten seuraaminen aina vaan ahkerammin, ehkä maailma on yksinkertaisesti täynnä niin huonoja uutisia, että sisäisesti janoan positiivisia asioita ympärilleni. Olen huomannut jo olevani se keski-ikäinen mutsi, joka vaatekaupassa paasaa lapselle, ettei se nyt ainakaan NOIN lyhyttä hametta saa ostaa ja napapaidat voi ihan suosiolla unohtaa. Ketäpä yllätti se, että halloween-hörhelöhyllyllä päätin toteuttaa vanhemmuuttani parhaalla mahdollisella tavalla, siis aivan kuten kuuluukin, että pilaamalla vähintäänkin teinin elämän, toteamalla, että tekoveitset ja -viikatteet jätetään kaikki kauppaan. No siis haloo, oletteko yhtään seuranneet uutisia ja sitä mitä maailmalla tapahtuu. Veitsihörhöt ei nyt jotenkin inspiroi juhlatuulelle.

Voisihan halloween olla myös ilohenkinen, syksyn ruskan oranssin keltainen kurpitsajuhla, mutta jostain käsittättömästä syystä omat lapseni ovat valinneet sen pimeämmän puolen kaikkine luurankoineen ja muine mörköineen. Saanen ihan keskenäni juhlia kurpitsajuhlaa. Mutta sehän sopii, kunhan vaan saa ne villasukat ja saa mennä ajoissa nukkumaan. Ei yhtään pöllömpää tämä aikuisuus!

Tsemppiä kaikki vanhemmat, jotka olette samassa veneessä ja tunnette sielunne sopukoissa, villasukkien väliköissä ja kolottavissa luissanne, että kyllä se halloween menisi juhlimattakin ;)

SariKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?