Joulu tulee suorittaen

Ne, jotka toivottelevat joulurauhaa,
eivät ole käyneet viime aikoina noissa
isoissa marketeissa.
Näin luki yhdessä meemissä ja oikeassahan nuo ovat ;)


Tämä joulunaika on ollut minulle kiireisintä ikinä! Ihana päivätyöni on pitänyt minut otteessaan, päivät on olleet pitkiä mutta antoisia. Mutta jouluttaminen on jäänyt ihan kokonaan.

Koko joulukuu ja jouluhypetys on mennyt minulta tänä vuonna ihan ohi. Kulunut viikonloppu oli minulle tehoviikkis: joululahjat pakettiin, jouluruuat jääkaappiin, viikkoa aiemmin hankitulle kuuselle piti saada koristeet ylle ja piparit paistettua. Koko hommahan alkoi tietysti sillä, että lauantaina aamusta polvi vihlaisi pahaenteisesti. Koska ihan kaikki jouluhäsmäkät oli levällään, en voinut jäädä laakereilleni makaamaan vaan sipaisin kipugeeliä polveen ja mars kaupoille. Jälkikäteen ajatellen on naurattanut, kun mietin, että olen mahtanut näyttää oikein "myrskyn merkiltä" viuhtoessani kaupoissa hurrikaanin tavoin.

Joulu todellakin tulee suorittaen, tai siis ainakin joulu 2019. Ja toki tämä suorittaminen on vielä 'pientä' verrattuna siihen, mitä todelliset joulusuorittajat tekevät. He valmistavat laatikot ja piparkakkutaikinat pitkästä tavarasta, virkkaavat joululahjat ja käärivät ne itse tehtyyn joululahjapaperiin. Minä olen ostanut lähes kaiken valmiina, mutta onhan ne sentään itse ostettu. Shop-it-yourself.

Eli en ole kadonnut blogistanista mihinkään, joulu on edelleen minulle rakas ja odotan lomani alkamista, että pääsen nauttimaan vapaapäivistä yhdessä lasten kanssa. Siihen saakka suoritetaan ;)

Mutta kun Suomen Turku julistaa joulurauhan jouluaattona klo.12, lupaan, että suorittaminen loppuu siihen paikkaan ja sitten voidaan puhua joulurentoilusta!

Tsemppiä muillekin joulusuorittajille! Kyllä se sieltä tulee, jaksaa jaksaa! ;)

Sari


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!