torstai 2. tammikuuta 2020

Edessä on HUIKEA vuosikymmen!


Oletkohan tullut ollenkaan ajatelleeksi, mitä kaikkea sinun elämässäsi saattaa tapahtua tällä, vasta alkaneella, vuosikymmenellä? No minäpä olen ja tämä postaus on pakko kirjoittaa istualtaan, muuten voi olla, että pyörryn.

Tällä vuosikymmenellä minä täytän 40 vuotta. Avopuoliskoni ja lasten iskä täyttää 50 vuotta. Eikä siinä vielä mitään, ikähän on vain numero, mutta... Tällä vuosikymmenellä molemmat lapseni päättävät peruskoulun! Ja kummastakin lapsestani tulee täysi-ikäinen! Ja on hyvin todennäköistä (mutta ei pakollista, toim huom!), että toinen lapsistani muuttaa tämän vuosikymmenen aikana omaan kotiin! Huh huh, nyt pyörryttää! Siis vastahan ne syntyivät ja nytkö me aletaan jo keräämään astioita omaan kotiin muuttoa varten ja seurailemaan opiskelukaupunkien vuokrayksiöiden hintakehitystä?

Tietääkö joku, voiko niille sitten soittaa iltaisin ja komentaa suihkuun, hampaiden pesulle ja kännykkä laturiin ennen nukkumaan menoa ja sitten ennen sänkyyn kömpimistä muista ottaa laturi irti seinästä? Ja kuka niille sitten laittaa ruokaa ja ja ja. Äidin pienet murut! No, ei ne onneksi ihan vielä lähde mihinkään.

Elämää ei voi tietenkään suunnitella ennakkoon turhan tarkasti, vaan täytyy aina muistaa, että aina voi tulla pari muuttujaa. Mutta ei siinä mitään, sekaan vaan, tuleepahan parempi soppa!

**

Miltä sinun tuleva vuosikymmen näyttää?


Sari
-kotikenttäkeittiöpsykologiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...