Edessä on HUIKEA vuosikymmen!


Oletkohan tullut ollenkaan ajatelleeksi, mitä kaikkea sinun elämässäsi saattaa tapahtua tällä, vasta alkaneella, vuosikymmenellä? No minäpä olen ja tämä postaus on pakko kirjoittaa istualtaan, muuten voi olla, että pyörryn.

Tällä vuosikymmenellä minä täytän 40 vuotta. Avopuoliskoni ja lasten iskä täyttää 50 vuotta. Eikä siinä vielä mitään, ikähän on vain numero, mutta... Tällä vuosikymmenellä molemmat lapseni päättävät peruskoulun! Ja kummastakin lapsestani tulee täysi-ikäinen! Ja on hyvin todennäköistä (mutta ei pakollista, toim huom!), että toinen lapsistani muuttaa tämän vuosikymmenen aikana omaan kotiin! Huh huh, nyt pyörryttää! Siis vastahan ne syntyivät ja nytkö me aletaan jo keräämään astioita omaan kotiin muuttoa varten ja seurailemaan opiskelukaupunkien vuokrayksiöiden hintakehitystä?

Tietääkö joku, voiko niille sitten soittaa iltaisin ja komentaa suihkuun, hampaiden pesulle ja kännykkä laturiin ennen nukkumaan menoa ja sitten ennen sänkyyn kömpimistä muista ottaa laturi irti seinästä? Ja kuka niille sitten laittaa ruokaa ja ja ja. Äidin pienet murut! No, ei ne onneksi ihan vielä lähde mihinkään.

Elämää ei voi tietenkään suunnitella ennakkoon turhan tarkasti, vaan täytyy aina muistaa, että aina voi tulla pari muuttujaa. Mutta ei siinä mitään, sekaan vaan, tuleepahan parempi soppa!

**

Miltä sinun tuleva vuosikymmen näyttää?


Sari
-kotikenttäkeittiöpsykologiKommentit

 1. Jaiks, minäkin täytän tämän vuosikymmenen aikana 40 ja mieheni 50! Huh! Poikani ei todennäköisesti vielä onneksi karkaa omille teilleen, vaikka viimeksi eilen uhkaili kotoa muutolla, kun ei saanut keksijäätelöä :D

  Mainiota uutta vuotta ja vuosikymmentä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä juhlitaan ihania pyöreitä tällä vuosikymmenellä <3 Ja thih, vai että keksijäätelökriisi, ymmärrän, ehkä minäkin muuttaisin samasta syystä omaan kotiin. Onneksi olen kypsä aikuinen ja voin ostaa jäätelöni itse :D Terveisiä pojalle, se aika koittaa vielä <3

   Poista
 2. Näillä kymmenillä jo jokainen aamu on onni ja muusta ei uskalla edes haaveilla. Lapset pärjää yllättävän hyvin yksinkin, mutta äitiä usein pelottaa.
  Ihanaa alkavaa vuotta ja vuosikymmentä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Jokainen aamu on onni". Aivan ihanasti sanottu, kiitos tästä ajatuksesta <3

   Poista
 3. Käypäs lukemassa Muistojen havinaa niin saat minun versioni tuosta ajanvaiheesta selviämiseen , kymmenessä vuodessa nelikymppisestä viisikymppiseksi isoäidiksi. Tulevan vuosikymmenen vaiheita en uskalla lukuina edes ajatella. ;)
  Onnekasta alkanutta vuosikymmentä! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hieman viiveellä liikenteessä, mutta kiitos, tulen lukemaan <3 Sinulla on ihana blogi!

   Poista
  2. Kiitos! Sinä vaikutat hengenheimolaiselta! Tuija

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!