Hip hei, arki!


Meidän perheen paluu arkeen tehtiin kuluneen viikon tiistaina, koska saimme kaikki nauttia loppiaisen mukanaan tuomasta ylimääräisestä vapaasta. Paluu arkeen tehtiin nelipäiväisellä työviikolla ja ai että se tuli tarpeeseen.

Lomalta paluu tuntuu aina kamalan rankalta. Onneksi se ei kerro siitä, että arki olisi kamalaa vaan siitä, että lomalla oli tosi kivaa. Lomalta paluuta helpottaa suunnattomasti se, että oltiin jo ennakkoon alettu heräämään loma-aikatauluja aikaisemmin eikä tiistaiaamun klo.06 herätys tuntunut läheskään niin pahalta, kuin olisi voinut tuntua jos loppiaisena olisimme kammenneet itsemme sängyistä ylös vasta joskus aamupäivän aikana. Ja toinen helpottava seikka on se, kun lapset alkaa jostain käsittämättömästä syystä riitelemään loppulomasta. Kun olet sadatta kertaa tuomaroimassa, kumpi joi loput mehut ja kenelle ne olisi oikeastaan kuulunut, alkaa töihin paluu kuulostamaan rentouttavalta, kuin lomalla olisi. Niin ja sitten ne lomarahat, joko saadut tai säästetyt, eihän ne riitä lomalla alkuunsakaan vaan täytyy palata töihin paiskimaan töitä, että voi seuraavallakin lomalla tehdä jotain kivaa. Olinpa laskenut tulorajat jotenkin puolella silmällä ja kyllähän se yllätti, kun joulukuun palkasta puuttui nippu tuohta, jonka verokarhu oli pistellyt napaansa ennen talviunille pötkähtämistään. No, tämmöisestä päästä saa koko nainen keksiä luovia ratkaisuja!

Täytyy myöntää, että tiistaina kyllä aamulla oli ihan siipi maassa. En muista murjottaneeni niin kovasti pitkään aikaan. Jäin kotiin etätöihin, mökötin, kirjaimellisesti. Mutta koita siinä nyt murjottaa, kun oli jo vähän salaa ikävä töitä, työkavereita ja asiakkaita. Tuli niin monta ihanaa viestiä ja keskiviikkona päästiin taas lounastamaan työkamujen kanssa, joten kyllähän arkeen paluusta tuli tosi ihana viikko.

Meidän perheen keväästä on tulossa kiva ja työntäyteinen! Blogiin on tulossa paljon mielenkiintoisia juttuja ja sinä sivussa somekin päivittyy, ainakin Instagramin puolella. Ota seurantaan: Saron blogi

**

Ja hei - kiva kun juuri sinä luet tätä juttua! Toivottavasti siellä teilläkin on jo saatu ote arjesta!

Hip hei, arki!
Sari


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?