Arkikuva: Helmikuu 2020

Helmikuun arkikuvan teemana on:
tavallinen


Erottuakseen massasta töissä, siviilissä tai somessa täytyy tehdä jotain "repäisevää". Mitä kovemman hässäkän saa aikaiseksi, sitä todennäköisemmin nimesi on kaikkien huulilla. Kukaan ei muista sitä ihanaa kukka-asetelmaa, jonka kuvasit olohuoneen pöydällä mutta kaikki muistaa sen, kun kerrot jättäneesi perheesi lapsesi opettajan takia!!! Svengaavan otsikon takana ei välttämättä ole mitään superdramaattista, vaan jättämisilmoituksen takana voi olla niinkin arkinen tilanne, että jouduit jättää perheesi syömään keittiöön siksi aikaa kun menit itse puhumaan puhelimeen opettajan takia. Mutta saitpahan suuren yleisön mielenkiinnon itseesi.

Mutta voiko tavallisuus olla kiinnostavaa? Minusta voi ja minä oikein kannustan siihen!

Tee niitä asioita, mitkä sinusta itsestä tuntuu hyvältä, vaikka ne eivät näyttäisi somessa tai toisten silmissä kiinnostavalta. Osta edelleenkin niitä ihania kukkia ja ota niistä kuva. Ja laita se someen, koska se on sinusta ihana. Ota selfie, jossa olet meikitön ja pieruverkkarit jalassa, jos siis selfiesi yltää jalkoihin saakka ;) Osta kaupasta trendijuoman sijaan tuttua perinteistä maitoa, ohita luomuhylly tyylikkäästi ohilipuen jos se ei kiinnosta. Nappaa kuva aamupalaksi syömästäsi voileivästä makkaraviipaleella päällystettynä ja äläkä rajaa sitä euron kahvikuppia pois kuvasta jos et halua.

Ole tavallinen ja anna sen näkyä. Niin omassa elämässä, kuin somessakin. Muista, että sinä olet kuitenkin ainutlaatuinen.

Säiden puolesta kulunut helmikuu oli mahtavin helmikuu ikinäkoskaan. Ei lunta, ei pakkasta, ei sitä iänikuista: sulaa, jäätyy, superliukasta-limboa. Kivoja kelejä ja paljon pilkistävää aurinkoa. En voisi olla tyytyväisempi.

Sari
- joka on kerrankin selfiessä ihan tosi tavallinen meikitön hapsutukka
ja just tosi hyvä sellaisena kuin on.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?