15 minuutin lohipasta


Terveisiä täältä Saron blogin keittiöstä! Siellä missä on keittiöaita matalin, siellä myös minä! Eli nyt kerron teille maailman helpoimman lohipastan ohjeen. Tämä valmistuu vartissa keskeillä kiireisintäkin arkea tai vaikka sunnuntaina.


15 minuutin lohipasta

Tarvitset
- pastaa
- palan lämminsavulohta
- ruokakermaa
- jos jääkaapista löytyy: homejuustoa, rucolaa jne

Tee näin
Keitä pasta. Me on nyt ihastuttu Rummo-merkkiseen pastaan, joten kokeile ihmeessä, pussi maksoi meidän lähi-Prismassa 1,99e. Sillä aikaa, kun pasta pulputtelee itseään kypsäksi, pilko lohipalaa pienemmäksi ja poista mahdolliset ruodot. Kun pasta on valmis, kaada vesi pois ja kaada 2dl ruokakermaa pastan sekaan. Kiehauta vähän levyllä, että ruokakerma lämpenee. Ota lopuksi kattila pois levyltä, sekoita lohipalat pastan sekaan ja valmista! Pastaa voi maustaa monin eri tavoin, heitä kunkin syöjän omalle lautaselle vaikka nokare homejuustoa tai nippu rucolaa.

Jos et jaksa tai ehdi tehdä lisukesalaattia, tarjoile jälkiruuaksi pilkottuja hedelmiä, kurkkupala tai vaikka tomaatti. Aina ei jaksa tehdä hulppeaa ja täydellistä ruokaympyrää noudattelevaa ateriaa eikä se haittaa mitään! Tekee parhaansa ja se riittää!

Keittiöterveisin
Sari


Kommentit

  1. Tässä hetkessä ei tarvitse päteä vaan selvitä.
    Tuo on varmaan maistuva ateria.
    Mahdollisimman hyvää tulevaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!