sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Kirje ihanalle naiselle, just sulle!

Johan on klassikkostartti: ruusuja naistenpäivänä!


Kiitos, että tulit lukemaan tämän kirjeen. Tämä on kirjoitettu just sulle, vaikka ei ollakaan tavattu. Ollaan sometuttuja ja tiedätkö mitä? Se on ihan hyvä niin.

Tänään vietetään naistenpäivää. Se päivä on mulle, sulle, teille ja kaikille muille naisille, tytöille ja itsensä naiseksi tunteville. Tämä päivä ei ole keltään pois ja saa ihan oikeutetusti nauttia naistenpäivästä.

Joko joku kertoi sinulle, että sinä olet ihana, vahva nainen? Jos ei kertonut, niin nytpä minä kerroin. Ja kerron vielä uudestaankin: sinä olet ihana, vahva nainen.

Ei ehkä juuri nyt tunnu niin älyttömän vahvalta, mutta mietipä hetki, millaisissa liemissä sinutkin on elämäsi varrella keitetty? On ollut päiviä kun aurinko ei ole paistanut risukasaan. On ollut niitä epätoivon hetkiä, kun on miettinyt, että selviääkö tästä?

Ja niin vaan olet selvinnyt. Sinussa on valo ja sinussa on ihmeellinen voima. Sen avulla olet ponnistanut eteenpäin. Ja näetkö, missä olet elämässäsi nyt? Et vieläkään täysin perillä, mutta matkalla määränpäähän. Juuri sinä ihana, vahva nainen.

Olet tosi ihana juuri tuollaisena kuin olet. Kaunis, vaikka aina ei tunnu siltä. Viisas, vaikka olet tehnyt matkan varrella sellaisia valintoja jotka myöhemmin ajateltuna olisit tehnyt toisin. Ainutlaatuinen. Mieti, sinä olet ainutlaatuinen. Sinua ei ole toista ja niin asian pitääkin olla. Kiitos, että olet!

Ja lopuksi vielä tää minulta teille kaikille ihanille naisille!
Ota kupillinen juotavaa, istu hetki, laita toi video äänineen päälle ja nauti.
'Cause you are amazing, just the way you are!Ihanaa naistenpäivää!

SariEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!