Vaatteessa reikä? Korjaa se nopeasti Vaatelaastarilla!

*Kaupallinen yhteistyö: Vaatelaastari

Minulla on jotain tunnustettavaa. Kun vaatteeseen tulee reikä, minä en osaa paikata sitä! En sukassa, en housussa enkä paidassa olevaa reikää. Mustat vaatteet, joita itse suosin, on haparoivan korjauspaikkaajan unelma, koska sen voi parsia, siis ihan kirjaimellisesti parsia kasaan, mutta auta armias noiden lasten vaatteiden kanssa, kun he eivät halua pukea päälleen muuta kuin värejä - ja hyvä niin! Värillisissä vaatteissa haparoivat ristipistot vinksin vonksin kyllä kursii reiän kasaan mutta näyttäähän ne tosi nololta. Ihan ompelijan omastakin mielestä, hehe!

Nyt kerron sinulle lyhyesti: Vaatelaastari on suomalaisten äitien kehittelemä helpotus yhteen arjen suurimmista haasteista ja sillä on Avainlippu-merkki. Suosittelen jatkamaan lukemista.Minulla oli ilo saada testattavaksi Vaatelaastareita, joilla vaatteiden korjaus sujuu nopeasti parissa minuutissa ja tosi helposti: liimaa, painele, käytä!

Miksi Vaatelaastari on hyvä ja toimiva? Varmaankin siksi, että sen on kehitellyt Oikiat Designin ihanat naiset. Juuri ne, jotka ovat tuskailleet samojen puhkikuluneiden housunpolvien kanssa, kuin minäkin ja kaikki muutkin vanhemmat. Kun etsii ratkaisua ongelmaan, tulee tehtyä just niin hyvä ratkaisu kuin tarvitaan: ei askartelua, kuumentamista, eikä varsinkaan ompelemista. Jokainen perheen vaatteiden paikkauksesta vastaava huoltaja tietää sen, että nopeus ja helppous on valttia, siksi Vaatelaastarikin on tosi näppärä.

Tarvitseeko Vaatelaastarin antaa kuivua vai voiko tuotetta käyttää heti?
Voi käyttää heti!

Kestääkö Vaatelaastari pesua?
Kyllä kestää!Vaatelaastaria ei kannata lokeroida pelkästään lastenvaatteisiin sopivaksi. Missä reikä, siellä Vaatelaastari. Ja voi olla, että lätkäisen parit laastarit mekkoni helmaan ihan vaan tuunatakseni. Tuunaukseen voisi sopia esimerkiksi Kukkatarha.

On olemassa kahdenlaista Vaatelaastaria: sisävaatteille sopivia ja ulkovaatteille sopivia. Pakkauksessa kerrotaan selkeästi, kumpaan käyttöön tuote sopii. Ulkokäyttöön sopivassa Vaatelaastari-paketissa on mukana myös vähintään yksi heijastava laastari.
Vaatelaastarit on mukavan mallisia, muotoon leikattuja, mutta voit tarvittaessa esimerkiksi pienentää laastaria oman maun mukaan saksien. Katso myös muut mallit heidän sivuilta.Tässä esimerkki, kuinka paikkasin puhkikuluneen housunpolven.


Valitaan sisävaatteille sopiva Vaatelaastari.


Ota Vaatelaastari pois paketista. Isomman reiän päälle sujautin valmiiksi leikatun Vaatelaastarin ja pienemmän reiän kohdalle leikkasin toinen palluran toisesta Vaatelaastarista. (Loput siitä Vaatelaastarista jätin talteen, seuraavien pikkuisten kolosten paikkaamista varten)

Sujautin Vaatelaastarin takana olevan suojapaperin reiän toiselle puolelle, liimasin Vaatelaastarin ohjeen mukaan reiän päälle, painelin ja pyörittelin pintaa lusikalla ja valmista! Sitten liimasin toisen Vaatelaastarin reiän toiselle puolelle vastakappaleeksi. Kaksinkertainen laastari tuntui pehmeltä, mutta niin jämäkältä, että uskon sen pysyvän paikoillaan kovassakin menossa.


Vaatteen ensimmäinen pesu jännitti tietysti kovasti, että mitenhän on mahtanut laastarille käydä, mutta ei ollut käynyt kuinkaan. Pöksy ei ollut mennyt laastarin kohdalta ryppyyn, eikä laastari ollut nyppyyntynyt mitenkään. Tosi hieno juttu![ Nyt ei enää tarvitse tehdä kaikista polvista reikääntyneistä housuista shortseja, hehe! ]


Eikö vaikutakin helpolta? Tänä "talvena" puolet Suomesta on viettänyt pelkkiä lumettomia päiviä, joten etenkin ulkovaatteet on ollut tosi kovilla. Meillä ainakin jokaisista ulkohousuista on mennyt polvet rikki mutta Vaatelaastareilla on saatu vaatteille lisää käyttöaikaa eikä ole tarvinnut heti ensimmäisen reiän jälkeen nakata hävitykseen - tai harkita toppashortsien tekemistä!


**

Olis kiva kuulla, onko siellä ketään muuta yhtä kätevää emäntää joka ei vaan osaa paikata pienintäkään reikää nätisti? :D 

Sari

ps. Nyt kannattaa pysyä kuulolla, tähän liittyvä arvonta on tulossa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!