Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Minusta horoskoopit on tosi mielenkiintoisia. En niinkään perusta päivähoroskooppeihin, joissa kerrotaan mahdollisuuden kolkuttelevan ovella samalla kuin päivä on vaihtuva yöksi. Luonnehoroskoopit on minusta tosi kiehtovia. En voi sille mitään, mutta samojen astrologisten asetelmien alla syntyneet ihmiset ovat samankaltaisia, jokainen omalla twistillään maustettuna. On reipasta tekijää, kankeaa nipottajaa, kukkulan kuningasta ja niin edelleen. Hassua tässä on se, että kiinalaiset horoskoopit elävät ihan omaa elämäänsä omanlaisellaan syklillä ja silti en näe horoskooppien yhteensattumissa minkäänmoisia ristiriitoja.

Olen siis horoskoopiltani neitsyt, heipä hei!


Otin juttuni pohjaksi Anna-lehden tekemän valmiin listan horoskoopeista, jotka sopivat parhaiten toisilleen. No niin, nyt käsi sydämelle ja silmät näytölle, oletko sinä tehnyt oikean valinnan kumppanin suhteen?

Oinas & vesimies
Härkä & rapu
Kaksoset & vesimies
Rapu & kalat
Leijona & jousimies
Neitsyt & härkä
Vaaka & kaksoset
Skorpioni & rapu
Jousimies & oinas
Kauris & härkä
Kalat & skorpioni
Kauris & rapu
Leijona & vaaka
Neitsyt & kaksoset
Vesimies & jousimies
Oinas & skorpioni
Kalat & kauris
Leijona & neitsyt
Vaaka & härkä
Jousimies & kaksoset
Vesimies & kalat
Oinas & kauris
Skorpioni & leijona
Vaaka & neitsyt
Rapu & kaksoset

Olen joskus nuorempana saanut päähäni, että neitsyelle paras kumppani olisi skorpioni. Olin ehtinyt deittailemaan muita neitsyitä ja todennut miten kamalan rasittavia jotkut neitsyet voivat kumppanina olla, paitsi siis en minä. Lähdin tosi toiveikkaana sitten tapaamaan skorpionia ja olikin valtava pettymys, kun se skorpioni olikin kamalan epämukava: pisteliäs ja niljakas. Epäilen, että hän taisi olla se skorpionien maanantaikappale ;) Sittemmin päädyin perustamaan perheen härän kanssa ja nytpä minulla onkin paimennettavana melkoinen eläinlauma, kun lapsista tuli vielä leijona ja rapu.

Kai tämä kahden maanläheisen horoskoopin liitto toimii pääsääntöisesti hyvin. Ja tämä meidän horoskooppikombo löytyi myös tuosta listasta! Emme siis voi olla väärässä ;) Anna-lehden sivuilla oli myös tarkemmat analyysit ja meidän kombon kohdalla puhuttiin jotain sohvalla rötväämisestä ja siinä me kyllä ollaan mestareita. Ällösöpöä, mutta edelleen joka ilta istutaan yhdessä sohvalla ja juodaan iltakahvit. Aikaisemmin katsottiin samalla kymppiuutiset, mutta kyllä nyt ollaan jo tultu tähän päivään ja Youtube-videoiden pariin ;)

Mitä sinä ja kumppanisi olette horoskoopiltanne? Löytyikö teidänkin parisuhdekombo yllä olevalta listalta?


SariKommentit

 1. Täällä leijonanainen, kumppanina vaakamies :) lapsemme on neitsyt

  VastaaPoista
 2. Me ollaan vaaka ja jousimies ja lapset on rapu, leijona ja härkä. Eipä ollut meidän kompoa Annan listalla, mut meidän isi on myös kiinnostunut näistä ihan oikeista luonnehoroskoopeista ja hänellä on joitakin kirjoja aiheesta, niin muistelen sieltä lukeneeni että ei me ihan katastrofiparikaan olla :D Muakin kiinnostaa nimen omaan nämä, ja joskus jos mulla on aikaa, kuvittelen että tutkisin myös ainakin oman perheeni laskevat ja nousevat merkit myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, jos vaaka vaan pysyy jousimiehen tahdissa, niin en näe tässä horoskooppikombossa mitään epäilyttävää :D Ihana kuulla että teidän isää nämä kiinnostaa, aihe on tosi kiehtova. Miten voi olla että samaan aikaan syntyneet ihmiset voi olla niin samanoloisia? Siis ei tarvitse kuin minuutti jutella jonkun kanssa ja voit sanoa esimerkiksi onko hän horoskoopiltaan leijona, rapu tai kaksonen...Noin esimerkiksi :D Ja oih, kyllä olen samaa mieltä, kunhan aikaa olisi enemmän, pitäisi katsoa nuo nousevat ja laskevat merkit läpi myös! Niin kiehtovaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Hyvää kesälomaa koululaisille!