Mutkaton äitienpäivä
Minä pidän perinteikkäästä äitienpäivästä ja mikä hienointa: perinteet voi luoda itse. Minun lapsuuden kodissa äitienpäivänä äiti sai lahjan ja aamupalan sänkyyn tarjoiltuna. Se oli hieno perinne joka on juurtunut selkärankaan niin tiukasti, että muistan vieläkin sen kahvikuppien kopinan metallista tarjotinta varten mikä oli ehkä hienoin tarjotin, jonka tiesin. Onkohan se tarjotin vielä äidillä tallessa?

Meidän perheessä on erilaiset perinteet. Minä haluan äitienpäivänä nukkua pitkään, eli, pilke silmäkulmassa totean että ei saa tulla herättämään, en odota prameita lahjuksia mutta onhan se huippu juttu jos pääsee aamusta ns. valmiiseen pöytään. Tänään aamulla sain viestin Whatsappiin, kun aamupalaa alettiin valmistaa ja sain rauhassa heräillä ja kun saavuin aamupalalle, sain pienen lahjan: kauan himoitsemaani pikakahvia ja vähän suklaata. En ole raaskinut ostaa noita itse, joten ihana juttu että sain ne nyt. Arki on välillä vähän sellaista sutinaa, joten ihanaa kun voi vaan suhauttaa pikakahvit ja jatkaa hommia. Aika on rahaa ;) On meillä myös kukkaperinne, sitä avasin enemmän Instagramin puolella: Saronblogi

Ja tällä tavalla meillä on vietetty jo 12 äitienpäivää. Perinteet on luotu itse, meidän itsemme näköiseksi. Ja olen tosi tyytyväinen!

Mutkatonta äitienpäivää kaikille äideille ja itsensä äidiksi tunteville!

Sari


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!