Kohti minilomaa


Se on se haikeahko fiilis, mikä tulee töissä aina juhannusaatonaattona, kun koko Suomi tuntuu jäävän kesälomalle. Paitsi minä. Koska jonkunhan ne työt on tehtävä ;)

Tänä kesänä tämä on toisin! Siinä missä heippaan kollegat kesälaitumille, minäkin iltapäivällä tallennan sähköpostiini poissaoloviestin. Viikon miniloma kuulostaa ihan parhaalta jutulta just nyt!

Perheellisiä syyllistetään usein parhaiten lomajaksojen pokkaamisesta itselle. Meillä töissä ei onneksi ole sellaista. Minä olen töissä ainoa pienten lasten vanhempi ja olen saanut lomat yleensä silloin kun olen halunnut, eikä jupinoita ole kuulunut. Tänä vuonna halusin joustaa aivan erityisesti, jonka vuoksi sijoittelin lomat sinne milloin muut eivät lomaile. Se tarkoittaa sitä, että lomailen kesän aikana vain kaksi viikkoa yhdessä lasten kanssa ja tasan yhden päivän miehen kanssa. Mutta onneksi meillä on pitkät, valoisat ja lämpimät kesäillat, viikonloput, etätyömahdollisuus ja nyt etenkin juhannus!

Hyvää Juhannusta kaikille ja kuullaan taas!

Sari

ps. Kuvassa kesän eka jätskiannos: Ingman Creamy Crème brûlée-jätskiä, mansikoita ja Tutti Frutti Chewy Fruits-vaahtiksia.

Kommentit

 1. Mukavaa lomaa!💙

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa ja hyvää Juhannusta! <3
  Terveisin, se joka mee taas maanantaina töihin ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvää miniloma ja juhannusta sinulle! <3
  Muistan ne ajat, kun oli herkkua saada kahden viikon loma miehen kanssa yhtä aikaa....no odotettiin sekin aika milloin alkoi heinän teko ;) Kerran taidettiin saada neljän viikon loma yhtä aikaa ja olo oli ihan uskomaton, siis 40 vuoteen.
  Elämä on vaan arkea ja loma on bonusta. Nyt on vaan "lomaa", mutta ei se elämä helpota. Miehen sairauden kanssa opetellaan tämä juhannus, mutta onneksi vielä yhdessä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!