Blogitauko!

Siinä missä riehuvat tenavat pitää laittaa välillä tauolle jäähtymään, tai töissä täytyy jättää työasiat hetkeksi muhimaan ja pitää kaffepaussi, niin nyt minun täytyy mennä blogitauolle. 


Olen kirjoittanut tätä blogia harrastuksena vuodesta 2013 lähtien ja vuosi 2020 oli kävijämääriltään positiivisin, mutta postaustahdilta valitettavasti hiljaisin. Nyt on ihan tosissaan päällä ne ruuhkavuodet. Ensin irtisanouduin Kaksplussan blogiverkostosta ja nyt huomaan, että ajankäyttöä täytyy tosiaan priorisoida.

En ole ehtinyt kirjoittaa blogia, koska päivät kuluu mielenkiintoisten ja haastavien päivätöiden parissa. Iltaisin neulon (nyt puikoilla ihana panta omaan päähän), jumppaan (joo olen innostunut Youtube-jumpasta!), tarkistan läksyjä (mannerjää, murtovesi, Oulunjärvi, Pielinen, Kainuu), kävelen ulkona (jos tarkenen), hoidan meidän karvakorvaa (tunnetaan myös nimellä personal trainer pupu) tai vaivaan taikinaa (sämpylä, pulla jne) ja suunnittelen samalla mitä viljelisin ensi kesänä (no ainakin tomaatteja) ja haen inspistä Instagramista. En ole ehtinyt istahtaa blogin äärelle, en ollenkaan.

Niin hullua kuin se onkin, olen ottanut paineita blogiin kirjoittamisesta! On ahdistanut, kun en ole voinut pitää yllä tuttua kahden postauksen viikkotahtia ja olen kipuillut blogisisällön kanssa, kun kotona ei olekaan enää vaippapyllyjä joiden kommelluksista voi huoletta kertoa vaan täällä kotia asustaa kaksi itsetietoista nuorta ihmistä, joiden asiat ei oikeastaan kuulukaan enää muille. Koronatilanteesta johtuen on istuttu tosi paljon neljän seinän sisällä, eikä täällä tapahdu talvella mitään ;)

Blogi on kuitenkin antanut niin paljon enemmän, kuin on ottanut, joten ovia en aio laittaa lopullisesti kiinni, vaikka juttuhanat on nyt hetken kiinni. Koin olevani tämän ilmoituksen teille velkaa, koska olen aivan ällistynyt miten paljon blogissa on vierailuja tammikuun aikana, vaikka en ole julkaissut yhtään uutta postausta. Kiitos, kun olette käyneet! Tulkaa ihmeessä toistekin!

Mutta nyt minä pidän vähän taukoa ihan näin julkisesti ja vedän vähän henkeä. Tule mukaan Instagramiin seuraamaan miten mun neulomukset edistyy ja millaisia smoothieita sitä onkaan tullut surrauteltua! Paitsi että painat Seuraa-nappia, hyppää ihmeessä johonkin kuvaan ja painajos tuntuu siltä ja olisi tosi kiva, jos jättäisit merkin kommentteihin, että sinä olet käynyt. Haluaisin nimittäin heti tulla vastavierailulle sinun IG-tilillesi.

Palataan asiaan!
SariKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?