The End

Jos joku olisi vuosi sitten sanonut, että koronakotoilua jatketaan vielä vuodenkin päästä, olisin viitannut kintaalla ja ilmoittanut hänen höpisevän omiaan.

Jos sama henkilö olisi sanonut, että vuoden kuluttua kirjoittaisin Saron blogin viimeisen postauksen, olisin varmaan nauranut kippurassa ja todennut, että olet hullu!

No, tässä sitä ollaan, koronakotoilemassa ja kirjoittamassa Saron blogin viimeistä postausta. Saron blogi loppuu nyt, koska tämä blogi tällaisenaan on tullut tiensä päähän. Koronavuoden aikana olen oppinut itsestäni todella paljon ja yksi tärkeimmistä asioista on se, että minun tarvitsee pysähtyä kuuntelemaan itseäni. Ja sen olen tehnyt. Minä tarvitsen nyt uusia alkuja ja blogi olkoon yksi sellainen.

Saron blogi jää lämpimänä muistona mieleen upeana kasvupaikkana. Kiitos kaikille lukijoille ja yhteistyökumppaneille. Tämä on ollut huikea matka yhdessä! Saron blogi päättyy nyt ja samoin sen somekanavat hiljenevät lähiaikoina. Tuntuu samaan aikaan tosi haikealta ja tosi huojentuneelta. Eniten kiitolliselta.

**

UUSI ALKU

Kypsyttelin pitkään ajatusta ja suositusten ohjaamana päädyin siihen, että avaisin uuden blogin WordPress-alustalle. Pienen alkutönäisyn jälkeen hyppäsin aivan järjettömän kokoisen henkisen loikan ja ostin webhotellipläntin minne aloin itse rakentaa uutta blogia. Siis voitteko kuvitella?! MINÄ! Minä itte ;) Talvilomalla niinä hetkinä kun oli "omaa aikaa", asensin, tutkin, join kahvia, googlasin, tuskailin, iloitsin ja join vähän lisää kahvia. Ja nyt siitä on tullut valmista! Uusi blogini on julkaistu:Ota seurantaan blogin Facebook-sivu: Facebook- Kotoilua
Ja Instagramista löydät minut täältä: Kotoilua - Sari


Rakkautta,
Sari

Kommentit

  1. tekstejäsi on ollut mukava lukea, ihanaa siis että tarinat jatkuvat!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?