The End

Jos joku olisi vuosi sitten sanonut, että koronakotoilua jatketaan vielä vuodenkin päästä, olisin viitannut kintaalla ja ilmoittanut hänen höpisevän omiaan.

Jos sama henkilö olisi sanonut, että vuoden kuluttua kirjoittaisin Saron blogin viimeisen postauksen, olisin varmaan nauranut kippurassa ja todennut, että olet hullu!

No, tässä sitä ollaan, koronakotoilemassa ja kirjoittamassa Saron blogin viimeistä postausta. Saron blogi loppuu nyt, koska tämä blogi tällaisenaan on tullut tiensä päähän. Koronavuoden aikana olen oppinut itsestäni todella paljon ja yksi tärkeimmistä asioista on se, että minun tarvitsee pysähtyä kuuntelemaan itseäni. Ja sen olen tehnyt. Minä tarvitsen nyt uusia alkuja ja blogi olkoon yksi sellainen.

Saron blogi jää lämpimänä muistona mieleen upeana kasvupaikkana. Kiitos kaikille lukijoille ja yhteistyökumppaneille. Tämä on ollut huikea matka yhdessä! Saron blogi päättyy nyt ja samoin sen somekanavat hiljenevät lähiaikoina. Tuntuu samaan aikaan tosi haikealta ja tosi huojentuneelta. Eniten kiitolliselta.


Rakkautta,
Sari

Kommentit

  1. tekstejäsi on ollut mukava lukea, ihanaa siis että tarinat jatkuvat!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!