Yhteistyöt

Haluaisitko tehdä yhteistyötä blogini kanssa?

Hyvä juttu, koska tämä on yhteistyömyönteinen blogi! Olitpa sitten vasta aloittamassa oleva pieni yrittäjä tai isomman yrityksen edustaja, laita viestiä ja kerro ajatuksistasi, millaisesta yhteistyöstä te olisitte kiinnostuneita. Voit käydä lukemassa aiemmista yhteistöistäni tunnisteella yhteistyö.

Saron blogi päivittyy säännöllisesti joka viikko ja somekanavat ovat yhtä aktiivisia! Blogini tavoittaa tuhansia silmäpareja joka kuukausi. Eli jos haluat tuotteellesi tai palvelullesi tunnettuutta etenkin perheiden parissa, olen täällä just sua varten.

Perheeseeni kuuluu 8- ja 11-vuotiaat lapset, avomieheni sekä karvainen kääpiöluppakorvakanimme. Testaamme mieluusti uusia juttuja, palveluja ja tuotteita. Käymme erilaisissa tapahtumissa ja tartumme innolla uusiin haasteisiin!

Kiitos kaikille tahoille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä tässä vuosien varrella! Tässä muutama mainitakseni: IKEA Suomi, Lush, Anna-Mari West Photography, Messukeskus, Pinkki parkkikiekko, LamppuExpress, Minerva Kustannus Oy, Me&Myself lifestyle-messut, Onnenomija, Ostohyvitys, TrendHim, Minikustannus, Let's Deal, Junarose, Slurp-kahvi, Nettilamppu.fi ja Mielikuvitusmaa. Oletko sinä seuraava?


Ota yhteyttä: saronblogi@gmail.com


Saron blogi on sitoutunut noudattamaan sisällöntuottajien ja yritysten yhteystä eettistä ohjeistusta Ping Ethics.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...